postet kl.21:57, 03.sep.2010
get-get-get-get get over itpostet kl.11:47, 28.jun.2010
vote for green day!

Det skal i alle fall vi!

postet kl.13:19, 03.jun.2010
green day i morgen - gjett hvem som gleder seg a?!Det er bare litt over et halvt år siden sist gang vi var på konsert med dem, men vi gleder oss minst like mye denne gangen! AHHHH :D

postet kl.11:30, 08.apr.2010
krabbeklopostet kl.18:42, 05.apr.2010
last of the american girls...

Green Day - New Music - More Music Videos

postet kl.13:22, 07.mar.2010
spotify playlists

freezy meezy

denne spillelisten er bare litt av den musikken vi liker akkurat nå.

filmmusikk

på denne spillelisten finer du musikken som vi har brukt i videoene vi har lagt ut.


Trykk på linken til spillelisten og spillelisten vil åpne seg i din Spotify!

(kommer mer etterhvert)

postet kl.09:12, 17.feb.2010
bursdagsbarn - Billie Joe!

I dag er det 17. februar, hvilket betyr at BILLIE JOE ARMSTRONG har bursdag ♥  I dag blir han 38 år gammel (desverre ikke bare 28..) Men vi elsker han for det! Gratulerer med dagen, Billie Joe! Tviler på at du leser dette, men uansett..

Se på han da, så fin han er... *drømme* 

Vi er forresten med i Blogg VS Blogg på tissus.blogg.no.! Stem mer enn gjerne på oss, selv om vi ikke har noen sjangse :p

postet kl.11:43, 12.feb.2010
green day-déjà vu

Nå har vi fått billetter til Green Day's konsert på Ullevaal Stadion 4. juni! Å gjett hvem som er glede? Nå skal vi se guttene våre igjen! Sist konsert sto vi helt inntil scenen og vi var liksom bare en meter fra verdens beste (+ deiligste) fyr. Det var den beste dagen i livene våre! Sa da blir det en konsert til sommeren. Billettene kom på 1150 kr tilsammen, men det er verdt det! Green Day sin hjemmeside, ta en titt! 

Her kommer noen bilder fra forrige konsert:
Billie Joe Armstrong ♥


Oppvarmingsbandet Prima Donna! 
  


postet kl.18:51, 09.feb.2010
streiker nå asså

I dag streiker jeg. Jeg kutter ut alt som heter lekser! Tipper jeg at Angelika gjør også, hun var ikke på skolen i dag.. Stakkar'n ligger hjemme og er syk.
Leksene bytter jeg ut med spotify og msn i dag! Leste forresten i topp at de anbefalte det nyeste albumet til 30 Seconds to Mars, tenkte jeg skulle sjekke det ut. Vil dere også høre? Klikk på linken! 30 Seconds to Mars ? This Is War


postet kl.21:05, 02.feb.2010
det beste vi vet

er Green Day, selvfølgelig. At vi ikke har nevnt det ennå.. Anyway. Vi er Green Day-fans, og var på konsert med dem i Oslo i oktober 09. Linnea's beste opplevelse noensinne!

WE ♥ GREEN DAY! 

(Sånn at dere vet det, liksom..) 

postet kl.14:02, 01.feb.2010
en sang vi liker

 


postet kl.17:26, 31.jan.2010
YES, man!

Vi er sååå glade for at Bjørn Johan Muri gikk videre i går. YES, YES, YES, man! Vi håper nå på at han vinner hele shiten! Det burde han. Ikke nok med at sangen er super, men Bjørn Johan er jo også nydelig å se på.. : DLykke til videre i MGP, Bjørn Johan! ♥

postet kl.18:57, 27.jan.2010
sistesjansen på lørdag!

Ja, nå snakker vi MGP her altså, til en forandring. For, dere har vel fått med dere hvem har hatt "Ukens sang" i over en uke nå.. (haha) Nemlig, Bjørn Johan Muri. Sangen han skal synge på sistesjansen på lørdag heter Yes Man, og den er så utrolig fin. Vi synes at han MÅ gå videre, og oppfordrer alle til å stemme på han. Det skal i alle fall vi!


postet kl.17:54, 16.jan.2010
Angelika er treig! :- )

Jeg og Angelika trenger bilder på bloggen, og Angelika hadde masse bilder på den gamle pc'n sin... Og hun sa hun skulle fikse med dem i går. Men neida, hun har ikke gjort det ennå! Så da må vi bare vente... (Og hvis du leser dette, Angelika: Ja, dette er en "påminnelse"..) 

BTW: Her er en link til Angelika's spotify-spilleliste! "tidemann og isen" Men spotifyen hennes har klikket, så hun får ikke logget inn lengre! Hah. Men dette er de sangene hun (vi) hørte mest på i desember.

denne bloggen er skrevet av Angelika og Linnea
   <<
 •  om oss

 • kontakt oss

 • kategorier

 • arkiv
hits