postet kl.09:45, 14.des.2010
nuuuu är det länder och folk
postet kl.16:39, 09.des.2010
vi behöver markkontakt
postet kl.21:10, 22.sep.2010
eh eh there's nothing else to say


postet kl.09:26, 15.sep.2010
skjulte beskjeder i matpakka

Matpakken til Angelika, selvfølgelig. Der er det mest plass.Vi skal nok bytte fra fysikk til sosiologi.. Jaaah. Det skal vi. Angelika vil tydeligvis ikke i militæret. Linnea vil nok ikke det hun heller. Angelika klarer ikke ta armhevinger. Linnea fikk et brev fra forsvaret på mandag. Ikke Angelika. Hva skal vi gjøre med verden? postet kl.19:13, 10.sep.2010
the summer is gone. but we're still here


Nå har det blitt for kaldt for shorts og sandaler.. Uhu! Men vi prøver å se lyst på livet: Hei støvletter og lange jakker! Man må jo prøve å konsentrere seg om det positive, og det eneste positive vi finner med høsten er i grunn de kule klærne som man i høst får tak i på bikbok og h&m. Og høstsko, da. Sko er alltid et must! Men likevel føler vi ikke at dette veier helt opp for alt det negative vi finner ved høsten: Skole (etter en lang, herlig, skolefri ferie), kulde, forkjølelse og det grå været. Nei usj, vi savner sommeren allerede... 

postet kl.22:06, 08.sep.2010
stemien kjemmer!

Eller så kan man faktisk si "Kjemien stemmer", for det var det vi egentlig skulle si her. Ja, som dere vet, så er jo vi blitt noen skikkelige realister, og vi har derfor kjemi. I morgen. Med andre ord: Lekser på G. Går greit når det er fasit i boka! (FASIT<3). 

Som oftest klarer vi å få kjemien til å stemme, om vi så må bruke både turban og tørkle! 

Når vi tenker over det, så blogger vi ekstremt mye om skole og lekser og prøver. Dette er en skikkelig skole-sutre-blogg. Hope U Enjoy It. For vi skal ikke gjøre noe med det! :) 

postet kl.17:48, 08.sep.2010
you can't face this


Håper du ble skremt av blikkene våre ;)

postet kl.11:57, 08.sep.2010
a-verbo/futur proche/bakketoppverb.. vi drukner!

Nå har vi gravd oss langt ned i fransken. Har nemlig en verbprøve til fredag.. Og det vi skal ha prøve i er noe vi burde ha kunnet for 3 år siden.. Yeah. Vi sliter! 


Vi får bare hoppe i det! 

Så dagen i dag + morgendagen vil bli brukt til fransklesing. For seriøst, det trengs. 

nous parlons
- au revoir

postet kl.16:34, 02.sep.2010
mistresses of the blogg.no


- feel us, feel the difference!

postet kl.17:08, 25.aug.2010
music makes us happy, mad and skeptical of bears!


- Tell me to go to the man who paints the threes in the valley!

postet kl.12:06, 24.aug.2010
facebook-avhengighet = sykt


postet kl.08:28, 24.aug.2010
nyt meidän pitäisi kääntyä!

Vi er blitt trekt ut til å være med på ett Finnekultur prosjekt. Det innebærer at vi skal dra til Finland i en uke. Det blir uka føre høstferien, altså uke 40. Vi skal bo sammen med en finsk familie og gå på skole med finske elever. I april neste år kommer det en finsk elev som skal bo hjemme hos oss. 

Overskriften: Nå skal vi på tur!

postet kl.13:01, 23.aug.2010
crazy face

- Ny skapning oppdaget på vestbredden av en meget godt innredet leilighet. På bildet ser dere skapningen med dens "Zip it" sovebekledning. 

postet kl.14:10, 18.aug.2010
back on track (second editon)

Nå har ett nytt skoleår startet og vi føler at vi må jobbe litt hardere enn i fjor. Haha, det kommer til å bli helt sykt hvor mye vi må jobbe. Har alle realfagene og vanskelig matte, men det kommer til å bli herlig. Eller ikke? Vi vil jo leve livet og være unge og ikke bare sitte hjemme med lekser. Men det skal nok bli litt tid til bongotrommer og ville ritt på bølgen' blå! 


postet kl.21:33, 10.aug.2010
vi er ikke flinke. men her kommer det et innlegg!

... Til en forandring, kan du vel si. Ja, men vi har nemlig hatt sommerFERIE, dvs ferie fra blogging også, ser det visst ut til. Men neste uke begynner skolen. Hvem vet, kanskje vi er tilbake for fult på DUK også? ;) (For de som ikke tok den: DUK står for DidUKnow)
Yeeah. TTYS.. Men som sagt, vi vet ikke hvor "soon" det blir ;)

postet kl.00:56, 12.jul.2010
hippos on the pier, a hot summer day

.. som betyr: Flodhester på brygga, en varm sommerdag. Hvilket var ikke i dag. I dag har det nemlig regnet. WOHO. Vi liker ikke det, nei..


postet kl.17:34, 07.jul.2010
like a bottle of your favorite poison

Hva skal man si? Vi lever fremdeles.. Men ikke helt 100 på pc'n. Hmm, pokemon!

Vi holder til her for tiden!

postet kl.18:44, 30.jun.2010
ferie + regn = ukult

I dag har det regna. Ikke hele tiden, men litt nå og da. Man kan jo ikke gjøre noenting med et slikt vær! Ikke får vi bada, ikke får vi sparka fotball, ikke får vi kjørt moped sammen (ok, alt dette går jo egentlig i regnvær, men .. Hvem vil vel?). 

WE MISS THIS! Bilde fra en av de litt mer solfylte feriedagene :)

postet kl.12:07, 28.jun.2010
the kids are grown up but their lives are worn

Vel, det har vært lite blogging på oss på en goood stund nå. Men vi har ikke tenkt til å beklage oss for det! For vi blogger når det passer seg, slik er det. Men for å holde dere (hvis vi fremdeles har noen som leser denne bloggen) oppdaterte kan vi fortelle at mye har skjedd. Angelika har fått seg ny kjæreste: Tom André, vokalist i Solid Unit. Vi er ferdige med 1. året på Øvrebyen VGS. Vi HAR vært på enda en Green Day-konsert (4. juni, konserten var SUPER!). Hmm, sikkert mer vi kunne ha fortalt, men vi kommer ikke på noe nå. Dessuten er det vel ikke sååå interessant at det gjør noe. 

BTW, iPodene våre ønsker seg DENNE:

SØT!

Og apropos iPod.. Disse sangene hører vi mye på for tiden:


Og en sang vi ikke fant på youtube: denne. Anbefaler at dere sjekker den ut, den er faktisk litt kul. Spesiell, men kul. 

BTW: Vi har skaffa oss en tumblr.com-blogg-liknende-side, nemlig mumishow.tumblr.com! Vet ikke hvor mye den vil bli brukt, men den finnes nå da. Så vet dere det :)

postet kl.15:37, 26.mai.2010
a litte too crazy


Okei, vi er ikke sikre på hvem som ser mest harry ut her, men anyway.. Det har vært lite blogging i det siste, men vi skal PRØVE så godt vi kan å få inn noen fler på denne shitchaten av en blogg. ;)

postet kl.18:17, 17.mai.2010
nå ligger vi begge

Det blir lite blogging nå. Det er ikke bra, men vi er begge syke så vi orker ikke være på data'n. Men vi klarte å få oss hit en liten tur i dag da.. Må jo prøve å holde verden oppdaterte ;-)Kilde

postet kl.15:10, 14.mai.2010
vi lager film

I engelsken på skolen skal vi lage en film om Oliver Twist :p Vi legger kanskje ut filmen når den er ferdig, om det ikke blir altfor harry. Hahaaah! Det skal bli en musikal, men bare med én sang. VI har skrevet om teksten på Gimme gimme gimme (a man aftermidnight) med ABBA. Haha, det blir så morsomt å se alt da det er ferdig! :D


Her har vi June som et styremedlem, Linnea er Oliver, Angelika er den feite kokken og Vilde er sjefen! :-p Oh yeah!

postet kl.09:43, 12.mai.2010
VI KOM IKKE OPP


Vi kom ikke opp i noe i skriftlig eksamen :-p What a feeling, haha. Herlig! 

postet kl.08:43, 12.mai.2010
klokka ni skjer det

I dag klokka ni får vi vite hva vi kommer opp i. Vi satser på å ikke komme opp i noe, men vi tror ikke vi er så heldige.. Vi kan komme opp i enten matte eller engelsk. Usj, begge deler er vanskelig! Så dette går sikker til ******** (der det er varmt, haha)


EKSAMEN?! :-o

postet kl.09:42, 11.mai.2010
rotegrisene er på vei

Åh, vi er to rotehoder. Vi roter overalt: på skolen, hjemme, på butikker, hos venner og på restauranter. Haha, det er jo ikke så ille som det høres ut til å være.. Men vi er veldig flinke til å rote! Det er vår spesialitet ;) Det er ikke det at vi liker at det er rotete, men det bare blir sånn. Plutselig ligger det en haug med ting på gulvet og klesskapet er bomba. Det ser ut som en gjeng med gale nisser har gått løs på rommene våre! Og når vi er ute å spiser, så er vi jo ikke noe mer ryddige. Vi bare spiser og glemmer at vi ikke er hjemme og kanskje burde oppføre oss litt bedre. Men ikke tolk oss feil, vi veit hvordan vi skal oppføre oss, men det er bare så godt å slippe ;D


Dette er ikke så ille da, men så er dette bare den mildeste graden!

postet kl.09:00, 10.mai.2010
impetuous as candy

Denne helga har vi flydd rundt. På fredag var vi på shopping i Sverige. Vi kjøpte noe vi kunne ha på oss på konserten dagen etter, og så klart noen kule t-skjorter også. Og Shraphead-konserten på lørdag var helt konge! Oppvarmingsbandet var helt okei, de spilte ganske bra. Men da Shraphead kom på scenen ble det elleville tendenser i publikum. Det var noe helt annet enn oppvarmingsbandet, for å si det slik. Aw, de var så herlige. Vi elsker musikken deres, og dem ;) Haha. Vi kjøpte også band t-skjorter (bilde lengre ned) og det beste var at de kostet bare 150 kr!


Kjøpte oss disse på fredag, "Just so dizzy"! ;-)


Dette er trykket på t-skjortene vi kjøpte på konserten, og sorry for dårlig bilde. : )

postet kl.09:19, 07.mai.2010
facebook-fri lørdag

På lørdag har vi tenkt til å ha en facebook- fri dag. Det skulle vi ha trengt, vi er jo på facebook nesten hele tiden. Når vi gå inn på data'n så bærer det jo nesten rett inn på facebook (og bloggen da) med en gang! Men på lørdag skal vi prøve å holde oss unna. Vi skal i alle fall give it a try!


Data og facebook er som Timon og Pumba, det hører liksom sammen x) 


UPDATE: Vi klarte det ikke.. Haha!

postet kl.09:38, 03.mai.2010
tydeligvis står grisen og hyler

Vi har planer om å skrive noe veldig crazy i dette innlegget. Men, vi kommer ikke på noe. Det var i utgangspunktet en veldig, veldig god plan. Så nå skal vi slenge inn den neste setningen Angelika sier: "Neida.. Det er ikke noe morsomt!!" Hmm, okei. Akkurat det der gjorde ikke innlegget noe bedre. Det neste Linnea sier da? Okei. Her kommer det: "Jeg skjønner ikke helt hva du mener nå!" Nei. Huff. Vi er lite oppfinnsomme i dag.. Sorry! Men vi kan jo komme med noe tull i morgen! :DMen én ting vi må nevne er... Det blir shopping! I alle fall på fredag, vi skal shoppe sånn at vi skal ha noe å ha på oss på konserten som er på lørdag. 

Åh, nå kom vi på noe superduper-ekstremt. Hjernene våre er ikke heeelt døde da, bare se (eller hør..);

postet kl.21:59, 30.apr.2010
nu er det fri..

i alle fall til mandag :-D Det er bedre enn ikke noe da!


Det er helg og soooool! 

postet kl.09:27, 30.apr.2010
nå er ole tilbake, men ikke for fult

Det var litt av et syn som møtte oss på vår daglige tur rundt skolen i går! Der lå nemlig Ole Brumm, både rund og dum! Vi har en mistanke om at russen har kost seg med han! ;-) Hahaa.. Det så ut som han hadde blir slept etter bakken! Se så stakkarslig han ser ut da. Helt mørbanka! Vi tenkte at vi skulle ta han med inn, men han er jo så tung, og hvor skulle vi satt han? Han passer liksom ikke helt inn i klasserommet, heller. Vi har ikke sett om han ligger der ennå, så det skal vi løpe å gjøre nå! 


Vi føler oss truffet! 

postet kl.22:51, 28.apr.2010
øvrebyen har visst fått to nye elever som går under dekknavnet;


postet kl.22:41, 27.apr.2010
what are you sayin'?

Idag har det ikke skjedde så veldig mye, men vi har danset litt utenfor skolen (haha..), spist kanelboller, sett på blomster ogskrevet på russebukser. Og som vanlig har Linnea det med å elske og bli tatt bilde av! (Eller ikke!)I morgen har vi en skummel matte-prøve om sannsynlighet.. Og på torsdag skal vi har teoretisk prøve på hele boka (nesten da.. eller, halve kanskje) i gym. Tenk så deilig dette er! Neste uke blir jo bare enda bedre, med den vanskeligste natrufagprøva vi kommer til å ha dette året, og en innlevering i samfunnsfag! Men den helga skal vi prøve å slappe av.. Og én ting vi gleder oss veldig til er: Konserten på Magnor U-lokale 8. mai med Shraphead! Linken til konserten finner du her (facebook)! Det skal bli så herlig! :-D

postet kl.22:27, 26.apr.2010
første skoledag og nå er russen laus for fult

Når vi kom til skolen idag satte en haug med russ i et tre foran skolen (det er et russekrav å sitte i et tre utenfor skolen i en time føre skole start). Det så veldig bra ut xD Og når vi kom inn på skoleplassen var det oppsatt to telt der. Så der hadde noen glade og gale russ sovet i natt. Vi skreiv på noen av våre venners russebukser i dag også :-p


postet kl.20:37, 25.apr.2010
dette blir en eggstrem periode

Vi driver og lader opp til morgendagen.. Da skal vi nemlig møte all den crazy russen på skolen! Men vi gleder oss da. Dette kommer nok til å blir en meget eggstrem periode!  Mohahaa...

I går var vi ute å kjørte moped. Møtte ett par venner, og så var det meningen at vi skulle overnatte hos hverandre, men det ble ikke sånn. Men vi tar det en annen gang, vi ser jo hverandre nesten hver eneste dag! Og det liker vi veldig godt :- D


Eggehoder ;)

postet kl.15:46, 24.apr.2010
nå helgen godt i gang og vi er i farta

Vi er ute å farter rundt, skal prøve å holde oss unna leksene denne helga :D Vi skal ha en skikkelig morsom helg, med masse venner og godis! Dette er et godt tiltak for at vi ikke skal stresse oss i hjel! 

Vi har alltid noe på gang ...


postet kl.22:26, 22.apr.2010
russ, russ, så får du en suss

I mårra er det russeslipp og det kan bli interessant.. Men vi gleder oss veldig til å se all russen løpe rundt! Men vi er jo førsteklassinger så vi er litt utsatt :- ) Vi får håpe ikke russen er altfor slemme, men det er jo egentlig bare morro da! Det kan blir en heftig periode og det er jo egentlig sånn vi liker det. Det er helt sikkert mange andre som gjør det også der ute?! Vi gleder oss veldig til det blir vår tur til å bli russ, men vi skal prøve oss litt på noen av Øvrebyenrussekrava for år. 
Her er tre av de russekrava vi skal prøve å gjøre, haha: 
Se på det du! :p

Og sånn at ingen missforstår så er vi ikke russ i år da, det er vi ikke før i 2012 ;-)

postet kl.10:49, 22.apr.2010
det kan ikke være mulig

Idag er Linnea syk og dette er meget trist! Så jeg må sitte alene på skolen, ikke alene da, det er noen andre her.. Men det blir ikke akkurat det samme x) Det er ikke så gøy at hun ikke er her, men men.. Vi får alle håpe at Linnea er tilbake og på plass i mårra! 


Ehm.. Random : )

Hun trenger støtte! Si god bedring! :-p

postet kl.09:07, 21.apr.2010
vi leter etter Atlantis!

Her en dag tenkte vi ar vi skulle dra på tur for å finne Atlantis! Vi må bare si at det var ikke lett, men vi fant et sted der vi tror kanskje det kan være. Helt sikre kan vi ikke være, men det er jo en idé! Det er spennende å tenke på at det faktisk kan hende at Atlantis er der nede! Og hvis vi noen gang finner ut at Atlantis finnes, skal vi i alle fall dra dit, og ingen skal få vite om det.


Tror du vi fant Atlantis?

postet kl.18:07, 20.apr.2010
de spilte for skolen, vi spilte for dem!

I dag hadde vi besøk av et band som holdt konsert på skolen. De brukte (uheldigvis) bare en halv økt, men ut av den lille stunden fikk de spilt masse bra sanger. Og de var veldig flinke. Det ble skikkelig liv i publikum (spesielt i de som satt bak oss, haha)! Da konserten var ferdig tok vi bilde av dem...Og de tok bilde av oss, sammen med deres instrumenter! Fancy :)

postet kl.22:55, 19.apr.2010
what would macgyver do?


Hmm... Hva tror du MacGyver ville ha gjort med disse sjokoladehvalene?

postet kl.22:13, 18.apr.2010
skippertaksmenneskene er på banen - og allerede over målstreken!

Nå som vi trodde at det virkelig hadde blitt vår, begynner det å snø/hagle/regne! Og det kunne ha vært varmere ute nå også, for å si det sånn! Tenk så herlig det var føre helgen.. 
I morgen skal vi levere dette geografiprosjektet vi har stridd så fælt om i det siste. Det skal bli godt å få det ut av hodet. Vi ble ferdige med det klokken 19:15 i dag, så vi var ferdige med goood margin. Eller ikke? Uansett, vi er skippertaksmennesker, og tydeligvis fungerer det for oss! 

Vel, dette bildet slenger vi med bare for å irritere oss selv. *Vil ha tilbake været som var føre helgen!*

Og husk: deilige vårblomster skal ikke spises! :P


postet kl.13:15, 18.apr.2010
we don't know anyone who ever sat down and planned a life of mediocrity

I dag er det geografiprosjekt som står på skjemaet. Vi har nemlig innleveringen i morgen. HJELP! Men vi jobber på, og håper på det beste (haha)! Vi har planer om å få gjort dette ordentlig, så da blir dette innlegget ikke lengre enn dette!


HETTEMONSTRE! Ble du skremt nå? Mohaha.. 

postet kl.09:04, 17.apr.2010
vi kommer helt sikkert til å leve evig

Idag blir det å jobb masse med geografiprosjektet! Og Angelika skal flytte hesten sin idag, så vi får se hvor mye vi får gjort.. Men i kveld skal vi på party party! Det blir godt å få tankene vekk fra alt som heter skole, lesker og prøver, og kanskje få senket skuldrene litt :p Haha.. 

I går kom vi til å tenke på det gode, gamle uttrykket "En god latter forlenger livet". Men tenk om du havner i en ulykke da, for eksempel. Du kan vel ikke le deg ut av den situasjonen. Eller? Vi tror at hvis du ligger for døden, burde du tenke positivt, men å le og liksom ha det kjempegøy er å dra'n litt langt! Men klarer du å holde deg unna alle farlige ting og sånn, lever du nok ganske lenge (hvis du har hatt det veldig gøy,da). Vi har nok et langt liv i møte, om vi klarer å ikke gjøre noe farlig (som om vi skal klare det, haha)!


Dans en dans, og hvis de som ser ler, har du gjort en god gjerning! En god latter forlenger jo livet ;)

postet kl.11:49, 16.apr.2010
barred indoors from the summer street


postet kl.22:15, 15.apr.2010
candy king is a crazy man

I dag måtte vi bare dra en tur med mopedene! Ble ikke akkurat lange turen da, bare en liten tur til Skotterud. Vi kjøpte løsgodis på butikken og satt og spiste det midt i sentrum samtidig som vi så på "trafikken"! Haha, det er ikke så mye trafikk her, men det er jo en og en annen bil eller moped som kjører forbi. 


Det er love <3


Herlighetene våre er ute på tur i dag også :D 

postet kl.15:08, 15.apr.2010
i dag bruker vi solbriller på grunn av at det er den offisielle "sunglassday'en"

Oh yeah. Pungrotte ;)

postet kl.21:23, 14.apr.2010
hvem liker vel ikke lærere med masse rare tanker inne i hode sitt?!

Nå er vi endelig ferdig med alle heldagsene vi skulle ha, for denne gang. Men snart er det eksamen :s Vi som syntes heldagsene var ille! Til uka har vi et stooooort geografiprosjekt som skal leveres og vi har som vanlig ikke starta ennå.. Neste uke der igjen, har vi to prøver og en innlevering! Herlig(!) sier vi bare. Tenk så heldige vi er som ikke får lovt til å ha noe liv, bare fordi lærerne våre liker å sitte (i absolutt alle helgene sine) å rette alt mulig de klarer å finne opp i disse rare hodene sine (ok, hvis noen av lærerne våre leser dette; (a) vi mener det ikke altså!). Men det ser ut som om lørdagskveld kan bli bra, da! Da er det nemlig en fest på Vestmarka, og dit skal vi! 


Med de karakterene vi får på tentamen går vi ikke en lys fremtid i møte! 

postet kl.22:16, 13.apr.2010
vi skal prestere i faget vi liker å kalle; shit'happenes


I mårra skal vi ha heldags i engelsk. Vi har en følelse av at det ikke kommer til å gå så mye bedre enn matten. Dette er et problem. Vi kan jo ikke suge i alle fag? Vi klarer oss greit i naturfag og samfunnsfag da. Men det har vi ikke heldags i. Jaja, vi trøstet oss med litt is i dag. Det fikk det alt til å bli litt bedre. Men i morgen kveld er det endelig over! Vi gleder oss til det er over og vi trenger all lykke som finnes i hele verden! :- )postet kl.10:23, 13.apr.2010
se hvem som besøkte oss på skolen idag!


postet kl.21:26, 12.apr.2010
vi får sagt det med rødnisseskrift!

I dag har vi hatt heldags i matte! Og det gikk ikke så bra som vi hadde trodd. Eller, vi hadde vel aldri trodd at vi kom til å klare absolutt alt på prøva uansett, men... Da vi var ferdig, satt vi på med Harald ned til Sentrum, der pappa'n til Angelika jobber. Der lagde vi en rebus.. Ja, heh, dere hadde nok ikke forstått den uten vår forklaring under bildet!


Dette skal forestille hel + dag + s + i + matte = heldags i matte :-p

postet kl.22:31, 11.apr.2010
nu är det dags att grilla lite

Nå som vi virkelig kjenner at det har blitt vår, kan vi ikke noe for at det er grillmat som står på planen altså. Det hører jo til denne tiden. At vi begynner å spise grillmat igjen, liksom. Hele vinteren har den ligget og hvilt, men nå, NÅ! Nå er det på tide å varme opp grillen igjen, ja. På ungdomskolen brukte vi å samles og grille sammen, hele skolen, noen ganger. Det var veldig koselig. Her slenger vi med et ungdomskole-grill-bilde ;)


postet kl.11:29, 11.apr.2010
harde fakta

I morgen er det heldags i matte (eller noen kaller det vel tentamen da). Den prøva teller aller mest for standpunktkarakteren i matte dette året. Og vi vil jo helst ha best mulig karakter, så det ble ingen fest på oss i går. Var heller hjemme og slappet av og gjorde litt matte. I dag blir det bare å pugge som bare det! Vi må lære oss alle de formlene vi ikke kan, og hvordan vi skal bruke den avanserte kalkulatoren vi har. Vi har nemlig den vanskeligste matten og da skal man ha en fancy kalkulator : D Haha


Det er harde fakta, kan man si!!!

Og ønsk oss lykke til ;-) 

postet kl.13:10, 10.apr.2010
mopedene er sammen igjen og det ble litt hangover

I går tok vi den første turen sammen på moped! Det var kjempegøy. Godt å kunne kjøre seg selv rundt og ikke måtte vente på foreldre som er seine, eller å ikke kunne dra fordi ingen kan kjøre og alt slik der. Men når er det i alle fall slutt på det! (I alle fall til vinteren kommer tilbake.. Men det er leeenge til!) :)

Å si at det ble litt hangover blir litt feil, for det er ikke som dere kanskje tror! Vi så filmen The Hangover. Igjen! Den er jo kjempebra, så det gjorde jo ikke noe. Vi var hos Simen på filmkveld. Det var litt film og litt tv + masse (BRA) musikk da filmen var slutt (og litt musikk samtidig som vi så på tv.. Kjempebra kombinasjon!) 


Pass dere, vi er i trafikken! 
Tv og musikk samtidig er herlig det da : )
Simen ville egentlig ikke på bloggen, men han sa det var greit nå som han ble sensurert :D Haha

postet kl.17:29, 09.apr.2010
nødutgang og buss?

I dag la vi merke til dette (bildene under) da vi gikk til bussen. Liksom, hvor er nødutgangen? Angelika tenkte at det måtte være ut av det røret, men Linnea var kjapp med å si at det var feil. Det hadde jo bare vært en nødutgang for dverger (vi liker dverger forresten, heftige dem), så da skulle du jo vært merket med: NØDUTGANG kun for dverger!

Når vi skulle finne riktig buss, la vi merke til et nytt navn på en av bussene, TIMEbussen! Det har vi aldri sett før. Det må være helt nytt. Men vi skjønner om TimEkspressen vil bytte navn, de hadde jo skrevet TimEkspressen feil. Det skal jo være TimeEkspressen, med to e'er i midten! Noen fler som hadde merka det eller? Dumt spørsmål egentlig, det har vel vært snakk om dette på tv eller i en eller annen avis for en stund siden. 


???

Kan noen forklare oss hva dette er? TIMEbussen, hva er det liksom? :p


postet kl.09:21, 09.apr.2010
vi kan alt komme langt med noen spesielle (s)vaner og venner!

Nå er det snart helg og vi skal bare kaste oss i den første og beste GULE bussen vi ser, som går til Magnor! I kveld skal vi ha filmkveld med noen venner. Vi veit ikke hvilken film vi skal se ennå, men det finner vi vel ut. 

Resten av helga blir det vel å pugge til matte heldags, har det til mandag. Usj, det kommer til å gå så dårlig! Og på onsdag er det engelsk.. For en uke det kommer til å bli! Jaja, vi over lever vel?! 


Pakk bagen og stikk! :p


Vår nye venn, SvaneBob! 


Det skal bli mye helgegodis, selv om Angelika liksom har godis-stopp! Funka dårlig det..

postet kl.21:09, 08.apr.2010
alle putter henda i været da bussen er gul og kjører framover

Vår yndlingsfarge på busser er gul, hva er deres? :)

postet kl.12:09, 07.apr.2010
flodhester og pirater er en god kombinasjonTASTELÅS!postet kl.10:19, 07.apr.2010
kvitt deg meg liket!


Vi håper alle skjønner at det bare er tull ; )

postet kl.19:38, 06.apr.2010
nå er det slutt

Da er det slutt på ferien! Usj som vi hater det. Tenk hvor fint det hadde vært om ferien kunne ha vart litt lengre. Vi har ikke fått gjort noe av det vi hadde tenkt. Vi som skulle ha en påske-godis test og gjøre lekser.. Vi har matte og engelsk heldagser neste uke. Kjett! 

Men det har jo vært en fin vinter da, kanskje litt kald. Sånn må man jo leve med. Bare se så fint det var;
Men nå skal vi tilbake skolebenken. 

postet kl.17:08, 04.apr.2010
vel, på grunn av et dagsbehov..

Vi fikk en kommentar der en "anonym" hevder at h*n har et dagsbehov for å lese denne bloggen vi har. Derfor kommer det et innlegg nå. Vi vet ikke helt hva vi skal skrive om, men. H*n får bare være fornøyd med det som kommer, det er jo tross alt bedre enn ingenting (eller er det det?!)..

Uansett, i dag fant Linnea en marihøne! Slenger med et bilde her; 

Dette må da være et tegn på vår!? ;)

Dette innlegget her blir igrunn helt meningsløst. Vi har liksom ingen bilder å vise verden (med unntak av dette marihøne-bildet). Nå som det er påskeferie har hjernene våre tatt en weekend-tur til Hawaii. Eller noe liknende. Derfor blir dette et meget dårlig innlegg. Så dårlig at det nesten ikke kan kalles et innlegg. Dette var bare et legg, uten inn foran. Neida. Men joda. Nå har du fått det som du vil, Anonym. 

Åh, for å gjøre innlegget bittelitt bedre legger vi med en sang, Starstrukk (/Starstruck. Har sett begge skrivemåtene, har ikke peiling på hvilken som er riktig!) med 3OH!3.
Den er så brrra :-D

postet kl.16:58, 02.apr.2010
vi tror vi har en bloggpause


postet kl.11:16, 26.mar.2010
miip miip


Denne helga blir det party party og hæla i taket! I kveld er det fest og i mårra er det fest.  Så se opp for to fest-gale-klovner! 


postet kl.11:27, 25.mar.2010
vi er seriøse

Nå har vi valgt hva vi skal ha til neste år på vg 2. Det kommer til å bli et hardt år, veldig hardt! Vi har nemlig tatt noe som blir kalt full pakke. Vi har tatt R1 (den vanskeligste matten), biologi, kjemi og fysikk. Det er alle realfagene vi kan få da. Vi gleder oss faktisk, vi liker de fagene. Vi hadde jo ikke valgt dem om vi ikke gjorde det. Men om vi ikke får dem, har vi skrevet opp noen fag som reserver. Linnea har da valgt Sosiologi og Markedsføring & ledelse, Angelika tok Sosiologi og Rettslære. Vi håper vi får førstevalgene våre, det hadde vært best. Men det andre hadde jo gått det også. 

Så, here we come - realfag! Vi er bare klare for det! : ) Haha!

postet kl.11:04, 19.mar.2010
run to the weekend


Oh yeah!

postet kl.16:13, 17.mar.2010
kantinedate!

I dag har vi faktisk vært på kantinedate! Haha, neida. Eller, vi kalte det for kantinedate, men det var jo ingen date. Det var i alle fall gøy! Vi + to av de tre utvalgte (dere skjønner hva vi mener hvis dere leser innlegget "kodenavn b.m.f.") satt i kantina og spiste sammen. Det ble også til at det ble fortalt noen vitser.. Vi kan dessverre ikke si hvem av de utvalgte vi møtte var, for dem leser nemlig bloggen... Her kommer noen bilder fra hvordan dagen ellers har vært!

Avslappa i kantina føre skolestart med Converse ♥


Og litt senere ble Angelika gal. Er det rart Linnea er redd?!


Vel, kremt.. Jah. Linnea ble smitta av Angelika's galhet. 

Flyver'n :-p 

postet kl.19:24, 16.mar.2010
crazy kennedy and flying earheart

I engelsken i dag skulle vi lese om noen kjente, amerikanske mennesker. Vi fikk ikke velge dem selv, vi fikk utdelt personene på lapper forrige engelsktime. Angelika fikk da i alle fall en person vi hadde hørt om; Robert Kennedy! Men Linnea var litt mer uheldig og fikk Amelia Earhart, en kvinnelig flyger vi aldri hadde hørt om...


Her er tekstene våre! Legg merke til skrivefeilen på Linnea's ark: Amalie / Amelia. Hah!


Her er Angelika i aksjon som Robert Kennedy!


Og Linnea... eh, som et fly?! 

postet kl.21:51, 15.mar.2010
we've got something CRAZY going on..

Ja, i dag har vært en folksom dag, hvis det går an å si det. Eller, vi sier det vi, for vi sier så mye rart, så. Uansett, vi kan bare fortelle at oppdraget er i gang, og det er ikke så hemmelig som vi håpet på lengre. Men, men.. 


Heh, det er en grunn til at det er sensur der altså!


Kan dere gjette hvem dette er? Riktig. Oss.. Hvem ellers? : )postet kl.10:54, 15.mar.2010
kodenavn - B.M.F.

Vi har funnet tre nye mennesker vi skal bli kjent med, men de veit det ikke ennå, så vi bruker dekknavn! Vi har Farris - den spesielle, Muffins - den hotte og Gecko - den rare. Det er litt random navn til dem, det passer egentlig veldig dårlig. Men det bare er spiselig går det bra. Alle de dekknavnene vi har funnet opp gjennom tidene har vært spiselige. Sånn som Eplejuice, Sjokoladebolla og Pæra.  

Vår plan (i tre enkle steg)
1. Snakke med med dem på msn/face. (Noen av oss har allerede snakket med Gecko på msn og han vil finne på noe med noen av oss (eller begge) til helga)
2. Angelika skal bare gå bort til Muffins og "slå" han i armen og si: Er det deg? Husker du ikke meg? 
3. Og så lever vi alle lykkelig, som bestevenner, i alle våre dager! 


B.M.F. går i dekning! (B = bra, M = med, F = fri)

postet kl.11:11, 14.mar.2010
hodestups

I går var vi hos Nicolai. Det ble masse bra musikk, når vi styrte musikken da, og masse skravling. Og noe skikkelig ille skjedde også! Et hus i den veien Nicolai bor i, brant opp! Artikkelen om brannen finner du her. Vi kjente ikke de som bodde der, men uansett er det ille! Da vi fikk øye på brannen fra vinduet til Nico, løp vi ut for å se. Og tro oss, vi var ikke de eneste som hadde lagt merke til brannen. Da vi kom til stedet var det masse blålys der, og folk overalt. 


Bilde fra brannen.


Og det gikk hodestups for seg! Hahaa.. 

postet kl.19:53, 08.mar.2010
wannabe [monster og fotograf?]


Angelika leker monster og skremmer Linnea...

Konklusjon: Angelika er et wannabe-monster!

 
Haha, her har vi enda en wannabe.. Denne gangen en wannabe-fotograf.

Ja, Linnea var ute på tur med kameraet sitt etter skolen. Resultatet ble blant annet dette:postet kl.09:55, 08.mar.2010
outsider?Vi har boom'it.


Nå har vi faktisk lest en bok. Dette er den andre boka Angelika har lest noensinne, hvis vi ikke teller med: "Da traktoren kjem ut er det vår". Her er traktortegnet: Ш. Boka vi nettopp har lest heter "The Outsiders" og den var på engelsk! Den var faktisk veldig bra, den burde leses! Den går veldig fort å lese og det er lett å forstå språket i boka. 

Har du lest en bok før? 

postet kl.20:16, 07.mar.2010
det blir litt for mye

Slitsomme dager, altså! Det har vært så mye å gjøre i det siste på skolen.. Vi skal ha fremføring i naturfag om Melkeveien (men vi vet ikke helt når dette blir), tirsdag skal vi skrive stil på engelsk, onsdag er det matteprøve.. Så kommer vi sikkert på mer vi skal gjøre lengre ut i uka. 
Og når vi trodde ikke uka ikke kunne bli noe verre, i alle fall for Angelika, ble det slutt mellom henne og Ole Einar </3

Wohoo!
Har dere mye å gjøre fortiden?


postet kl.21:20, 03.mar.2010
sola - endelig er du tilbake

I dag ser vi sola for første gang på leeenge! Det er så godt å kunne gå ut og se en skyfri himmel med en diger, varm sol midt oppe på. Herlig er det eneste ordet som kan beskrive det. Våren er sakte, men sikkert på vei og vi gleder oss! Det blir så bra da det ikke er snø på bakken mer og det blir varmegrader. Vi kan slutte å gå med store boblejakker og ta av oss de tykke vinterskoene. Tenk å se den første løvetannen? Ta å plukke den første buketten med hvitveis? ( Egentlig plukker ikke vi så mye blomster da, men..) Ligge i sole uten å fryse seg kvakk i hjel! Jepp, vi GLEDER OSS til våren.


Sola fra Øvrebyen ♥

Det eneste vi mangler nå er en barsk, interessant, ung mann!

Sånn som han her! x) Er han ikke lekker?

postet kl.14:37, 02.mar.2010
shopping-fri måned

Vi har nå bestemt oss for å spare penger og den enkleste måten er jo å ikke bruke penger, eller hva?! Så vi skal ha en shopping-fri måned. Vi skal ikke kjøpe noe på hele mars. Verken mat, klær, sminke osv. Vi tror det kommer til å bli hardt, men vi trenger virkelig å spare penger.. Vi har brukt så mye penger på mat nå som vi går forbi matbutikker hver eneste dag. Og en shoppingtur et par ganger i uka, så blir det mye penger til slutt! I tillegg til at vi sparer penger, sparer vi også miljøet! Tenkt hvor snille vi skal være mot verden i mars :- )

Vi får ikke kjøpe bleier engang! 


postet kl.00:07, 27.feb.2010
røde kors og mini-kose kveld

Vi har i dag vært på årsmøte i Røde Kors som vi er medlem i. Vi stemte over hvem som skal være ledere og sånn, spiste pizza og kaker (vi fikk med oss kake hjem :D). Og vi diskutere hvordan det skulle bli med Røde Kors Ungdom i Eidskog. Vi har tenkt til å starte opp Røde Kors Ungdom i Eidskog! Vi skal til neste gang vi møter de andre i hjelpekorpset funnet en handlingsplan, snakket med en på Distrikts kontoret for Røde Kors i Hedmark og snakket med andre som kunne ha tenkt seg å være med i Røde Kors Ungdom i Eidskog. 


Hold maska! 


Linnea har fått seg ny mobil! :-D


Litt av folket! 

Etter dette dro vi hjem til Angelika for å drikke kakao og spise opp kaka vi fikk med hjem! 
Data'n må alltid være med ;)


Nam nam.. 


Og vi så litt på Raske Menn på Youtube.

+ Det ble en kort film i dag også:


Er dere medlem i Røde Kors eller har dere tenkt til å bli det? 

postet kl.17:44, 25.feb.2010
it's not fair


Det begynner å bli en stund siden nå da vi var på sentret, men vi måtte bare legge det ut : ) 


Angelika - I think you're really mean!  Neida, søta ♥ 

 


postet kl.11:27, 24.feb.2010
én bodø og én oslo

Nå er vi blitt "skilt"! Linnea har dratt til Bodø for å besøke søskenbarnet sitt som studerer på Politi Høyskolen der. Tenk noe så kult, å få dra til Bodø! Hun tok fly helt alene. Det hadde jeg aldri turt. Og jeg er i Oslo sammen med hele familien. Skal shoppe og kanskje ta percing i navlen. Enedelig har pappa sagt at det er greit x)

Sitter på pappas data i Oslo på en kafé, så det blir et helt random bilde jeg fant.

 Bildet er fra da vi var på skoletur i England! Savn ♥

postet kl.17:46, 22.feb.2010
mitchellmania

Da vi kjeder oss, får vi opp humøret ved å se på Mitchell Davis på youtube. Anbefaler dere å gjøre det samme, han er såå morsom.. Og det er jo selvfølgelig et pluss at han er fin også! http://www.youtube.com/user/livelavalive!

Love him ♥

Har du hørt om han før? :)

postet kl.13:20, 21.feb.2010
sweet and sour

Vi var jo som sagt på fest i går, på Vogue, og det var ikke akkurat den beste festen vi hadde vært på. Det var nesten ingen der! Men heldig for oss møtte vi Håkon der, så da ble nesten alt bra. Det ble ikke så mye dansing som før, nå som det nesten ikke var noen på dansegulvet. I dag blir det bare å slappe av og kose oss, og Angelika er hjemme alene (foreldrene skal på spa og kommer ikke hjem før i mårra) så hun skal få besøk av kjæresten sin! ; ) 
Det ble ikke tatt så mange bilder i går, men her er det to i alle fall:


Linnea hadde hullete lys buksetights og en svart topp med belte i livet!
Angelika hadde en marineblå shorts og en hvit topp/genser. 


Vi liker Håkon, han er meget spesiell! :-D

Hva skal dere i vinterferien?

postet kl.15:44, 20.feb.2010
the party must go on!

Nå har vi akkurat klart å fått ordnet skyss til Vinger! Vi skal på fest på Vogue i kveld fra ti til to. Pappaen til Angelika ville hente oss da, men festen slutter egentlig tre. Men det er egentlig helt greit for oss! Det pleier ikke være så bra på Vogue, det var ikke noe gøy sist! Vi skal gi Vogue en ny sjanse :-D Hahaa.. Samtidig som vi tenker på at vi skal kose oss sammen i kveld, tenker vi at det hadde blitt en mye bedre fest om det ikke var så kaldt ute! Vi venter på sommeren! I dag er dert bare altfor kaldt! Masse snø, og iskald vind i tillegg. Dette blir litt for nasty for oss! 


Vi var sexy på u-skolen! ; ) +da var det sommer ♥

postet kl.22:04, 18.feb.2010
vi leker kule på bussen


Dette er fra bussturen til Stortinget på tirsdag! Sorry for at den går så fort, men den klikka helt. Men uansett; kos dere i noen sekunder med oss og våre "spesielle" vaner! : D

postet kl.19:27, 17.feb.2010
blogg vs blogg - vi er med

Vi er med i Blogg vs Blogg på tissus.blogg.no. Håper du vil stemme på oss! Det er veldig mange bra blogger med, så vi har ikke altfor store forventninger :) Men det er alltid gøy å være med!


: )

postet kl.22:21, 16.feb.2010
vi har vært på Stortinget

I dag har vi vært på Stortinget, eller mer presist Minitinget! Det var kjempegøy. Det vi gjorde var at vi i klassen ble delt opp i partier og så komiteer! Så hadde vi noen saker vi skulle finne ut om partiet var for og stemme over, eller om de var i mot. Alle partiene stemte på slutten av dagen. Det var veldig realistisk og superfun. Angelika var på Økopartiet, og Linnea var på Tradisjonspartiet. Vi var heller ikke i samme komiteer, Linnea kjørte Miljø og Angelika Helse. Etter vi hadde løst sakene våre på Minitinget, bar det rett til Peppes Pizza! Spise deilig pizza og hadde det superkos med klassen. Vi prøvde å være litt kjappe sånn at vi fikk shoppa litt. Linnea kjøpte noe til hennes lillesøster (som skal på sitt første skoleball snart) og Angelika var litt mer selvopptatt og kjøpte smykker til seg selv! 
Før alt dette var vi på Bindern. Vi så på skolen(e) og fikk litt informasjon! 


By the Way!
Brillefine :-)


Vi elsker Peppes Pizza!

postet kl.12:11, 15.feb.2010
vi har tenkt

Linnea lurte på hva Angelika tenkte, hun spurte egentlig for å sjekke om Angelika tenkte i det hele tatt. Linnea ble litt sjokkert over det hun fikk i svar, men hun er meget enig i at det har mening (hvis du leser mellom linjene at Angelika er sulten og noe annet)..
En piff paff-samtale: postet kl.09:11, 15.feb.2010
hemmelig beundrer

I går fikk vi en kommentar vi virkelig la merke til! Vi har tydeligvis en hemmelig beundrer, så kult. Hadde jo vært litt gøy å vite hvem du er, så du får ta kontakt om du vil. 

Litt søtt da! :-)

postet kl.12:58, 14.feb.2010
14. februar - en forunderlig dag

I dag er det valentins day, morsdag og fastelaven på en og samme dag! Det er ikke dårlig. Linnea skal til sin mormor med familien sin for å feire, mens Angelika feirer hjemme med mamma og pappa. Linnea kjøpte en parfyme til mammaen sin som hun hadde ønsket seg og Angelika kjøpte en salt og pepper børsje til sin mamma. Hun hadde kjøpt noe mer også, men det ble borte! 

Alle får kose seg og kanskje dere får noe fra en hemmelig beundrer?! Hadde ikke det vært gøy? 

Har du en date i dag og hva var din morsdags gave? 

postet kl.11:56, 13.feb.2010
et halvt år

I dag har jeg, Angelika, vært sammen med min herlige  kjæreste i et halvt år!  Denne tiden har nok vært noe av det beste i livet mitt. Han er liksom den første helt ordentlige kjæresten min, den som i alle fall har vært seriøs og som har vart en stund. Jeg elsker han virkelig og jeg håper at vi varer lenge! Han er på tur med familien sin denne helga så jeg får ikke sjansen til å feire dagen i dag med han denne helga, men vi skulle ta det igjen neste helg! Da reiser mamma og pappa bort noen dager så da kan vi faktisk få vært litt i fred. Mine foreldre skal alltid blande seg, men sånn er det vel for de fleste. Ole Einar er da navnet på kjæresten min om dere ikke har fått det med dere, og han leser faktisk bloggen også! Så Ole, om du leser dette da du kommer deg ned fra fjellet, vil jeg bare si at jeg elsker deg utrolig høyt! ♥


Min kjære mann.. 

postet kl.11:18, 13.feb.2010
we love sweden

I går var vi på skolen til ti på tolv, deretter dro vi til Charlottenberg (Sverige) og shoppa! Skulle finne morsdagsgaver, men ble til at vi prøvde en del klær også : )

Angelika's tankekart rundt fargen "grønn"


Mens vi ventet på bussen på Coop Mega ble overrasket over at det fantes Grønnsaksbjørner! 


Vi somla oss bort på BikBok og prøvde noen klær..


Blå jakker, ja.. Angelika fikk bestemme...


Nam, her måtte vi stoppe og se litt. Men vi kjøpte ikke noe.


Enda mer somling på BikBok.


Angelika og hennes funny faces, mens Linnea prøvde å fikse på håret. Haha!

postet kl.17:53, 11.feb.2010
put on a show

I dag kom skoleklærne vi hadde bestilt (i høst)! Angelika kjøpte seg en genser og en jakke, mens Linnea kjøpte en genser og en bukse. Og her er noen bilder.. 

Sånn kan det gå!

postet kl.10:32, 11.feb.2010
hvorfor være en politiker?

I samfunnsfagen i dag lese vi om hvorfor disse (og en hel del andre) politikerne ble politikere. Det var faktisk ganske interessant, vi liker samfunnsfag. I alle fall Linnea liker det litt! Hvis dere vil lese mer om hvorfor politikere våre ble de de er, gå inn her.

Vi fikk også i oppgave om å finne ut om vi hadde tenkt oss å være politikere på heltid, i å fall hvorfor eller hvorfor ikke? Vi ville ha vært politikere om vi hadde vært på samme parti og kunne jobbet sammen som ledere i det partiet! Vi er liksom litt ledetyper.. Vår største saker hadde sikkert vært menneskerettigheter, kollektivtransport og skole og utdanning. Vi ville bevilget mer penger til kommunene sånn at det ikke gikk het ræva med dom (sikter til Eidskog da). 


Vi er faktisk ganske enige med disse personene! Ut i fra vårt synspunkt er Linnea - Jens Stoltenberg og Angelika - Thorbjørn Jagland! 

Hvilken politiker er du? 

postet kl.18:11, 08.feb.2010
hun svikta meg

Ja, nettopp! Angelika svikta meg i dag. Hun dro nemlig hjem fra skolen etter første økt. Slemt. Men jeg forstår henne jo, stakkar - hun var jo syk. Men Angelika, hvis du leser dette, du MÅ bli frisk til i morgen. Skolen er kjedelig uten deg. 


Bestevennen min :- ) (Ser forresten ut som hun er litt syk her også.. Haha, neida)

postet kl.09:53, 06.feb.2010
oslo; here i come

I dag skal jeg, Linnea, til Oslo med familien. Blir sikkert koselig det! Vi skal spise middag sammen, og så skal vi på Raske Menn - Show 2 og 3! Håper det blir gøy, hadde egentlig mer lyst til å dra på UKM på Kongsvinger og se noen jeg kjenner spille der. Men, men. Raske Menn duger vel de, har jo sett dem på youtube og på tv'n før. Og nå blir det altså in real life, da! Håper virkelig det blir verdt lørdagen min! :- )


Jeg varmer opp litt til i kveld men en youtube-film av dem også!


postet kl.08:27, 06.feb.2010
tidlig lørdags morgen!

Jeg, Angelika, har akkurat stått opp.. Skal ha stallvakt! Det betyr at jeg må måke til alle hestene, fôre alle og sånn - rett og slett passe på dem fra fredag kveld til søndag kveld! Det er ti hester i stallen, så det er en liten jobb.. Men det går, skal ikke klage! Linnea må måke til hestene sine hver dag og sånn, til og med er den ene hesten hennes syk! Stakkar! De må ta han med til Oslo for å få tatt røntgen av lungene. Det har allerede blitt mange veterinærbesøk, så det kommer til å koste familien hennes kjempe masse, men herre gud! Det er jo verdt det! De må jo få hesten frisk igjen! Linneas familie er helt super som gjør at det for hesten, i love them! ♥

Men nå skal jeg dra å få hestene ut i kulda, eller det er bare -3,1 minusgrader her da :- D


Angelikas herlige hest! : ) Det er en kaldblodstraver, han blir 22 år i år! Han begynner å dra på åra, men se så søt han er da! 
 

postet kl.14:40, 04.feb.2010
når snø er ille

Jaa, som Angelika allerede har nevnt er jeg syk i dag. Migrene, av alle ting. Haha, verken brokk, kolera eller svineinfluensa, Angelika. Uansett, det er helt forferdelig. Har ligget i sengen med alt lys av og gardinene trekt igjen, og prøvd å hatt det så mørkt som mulig. Og så ropte pappa på meg i stad, for jeg måtte ned og spise. Og gjett hvor vondt det gjorde å forlate min mørke grotte av et rom! I tillegg klarte jeg å se ut av vinduet. Herregud, så hvit snøen var. Det dunket i hodet da jeg så på den. Huff, ikke gøy med migrene. Og så er det vinter i tillegg da. Takk, Norge. Takk!


Må innrømme at jeg er dum som sitter og stirrer på dataskjermen også. Er jo ikke bra for hodet, det heller..

postet kl.09:06, 04.feb.2010
immunforsvaret til linnea

... det er helt fucka! Unnskyld for ordbruken, men nå er Linnea syk, IGJEN! Hun kan ikke stå ute i noen minus grader uten å få brokk, kolera og svineinfluensa! Uansett elsker jeg henne, men det er litt ensomt uten henne på skolen. Heldig for meg var June frisk igjen så da blir jeg ikke like ensom! : )

En dag Linnea var på skolen... ;- )


Samfunnsfag + blogg = nastyshit! 


June prøver seg på samfunnsfag for første gang! 

postet kl.17:16, 03.feb.2010
sexy back!


Vår mattelærer her verdens deiligste rumpe! ♥postet kl.21:45, 02.feb.2010
et esel og litt bilvask

Og selvølgelig Bandidas!

Neida. Eller jo, dere kan jo se banditt-bildet vårt. Men det er altså ikke banditter dette innlegget handler om. Vi filma nemlig litt i dag, som dere får se da dere trykker på play-knappen her under. Esel: Linnea som ikke ville bli filma. Bilvask: Jaa, vi filma mens bilen ble vaska og vi satt inni den :)

postet kl.20:57, 02.feb.2010
vi pugger matte for harde livet

For vi kan ingenting, og i morgen er det PRØVE! Bah bah bah. Vi har lyst til å gråte. Prøven kommer til å gå dårlig... Flere nedturer trenger vi ikke for tiden. Linnea har nettopp mista mobilen sin også. Som om ikke verden er fæl nok uten matteprøver! :(

postet kl.18:25, 01.feb.2010
en dag i vårt liv


Vår dag i bilder: 


Sensur på Linnea, mohahah!


Lepomade ♥ 


Vi hadde geografi og lærte at det regner mer i Bergen enn i Oslo. 


Linnea sitter på msn på iPod'n sin. 


Matte er vanskelig! Så vi spør Janders om hjelp (i)

Vi har det så gøy på bussen. 


Vi måtte spørre Narvesen om veien.. Men, det hjalp ikke :)

postet kl.12:25, 01.feb.2010
drastisk

Vi har matteprøve på onsdag! Dette er noe vi missliker sterkt, det er så vanskelig. postet kl.11:12, 01.feb.2010
vil dere vite hva vi driver med om dagen?

Vi går på Øvrebyen videregående skole på Kongsvinger i Hedmark. Skolen er ikke helt ny akkurat, men den har alt vi trenger. Vi går linjen studiespesialiserende, første året. Linnea skal velge neste år: R1 matte, kjemi, biologi og fysikk. Angelika skal trolig ta den samme, men er litt usikker.


Utsikten fra skolen. Ikke bra bilde da, men.. Nedi der ser vi KONGSVINGER. Er ikke såå langt fra sivilisasjonen, da.


Linnea vil at vi skal kjappe oss sånn at vi rekker bussen! (Fredag)


Gata ned fra skolen.


Røykfri skole! Yeah!


Litt av den sexye skolen vår. Og gangbrua fra Undervisningsbygget og over i Naturfagbygget.

Så vet dere det!

postet kl.17:16, 31.jan.2010
på oppstad skjedde det!


I går var det en forrykende aften hos Lene. Eller, litt hos Lene og litt på Oppstad da.


Blir ikke party uten Disney Channel! 


Tenkeren!
Angelika's outfit            Linnea's outfit              Lene's outfit


Hva er det Lene tror hun driver med?! Hahaa

Lene begynte tidlig på Zalo'n. 


Vellykket fest jenter?! 


postet kl.14:00, 30.jan.2010
XBOX 360

Angelika er verdens heldigste som fikk XBOX 360 av kjæresten sin i bursdagsgave. Fått koblet det opp, så da er det bare å spille i vei! Angelika har ikke hatt en spillmaskin i huset siden 3. klasse.. 


Angelikas heite tv, Bang & Olufesen (morfaren hennes sin gamle)


love, love, love ♥

btw, Linnea har PS3, og synes at Angelika heller skulle ha fått det! (Slik at vi kunne ha byttelånt spill) :- )

postet kl.16:48, 29.jan.2010
vrai ou faux?

Vi gjorder oppgaver i fransken i dag, og til en forandring gikk det bra! Tittelen på dette innlegget betyr riktig eller galt, og det er selvfølgelig fransk. Men tilbake til dagens fransktime.. Vi lese til og med for læreren, det skjer ikke ofte. Nå kan vi være stolte, vi klarte å leste to setninger hver! Dette skal feires på lørdag! Oh yeah.postet kl.08:43, 29.jan.2010
kråker på bussen?

Idag var det kråker på bussen.. I alle fall noen gale gutter som latet som de var det. Det ble en litt annerledes busstur på oss i dag. Det verste er at de hørtes helt ut som kråker!

postet kl.17:54, 28.jan.2010
28. januar = Angelika 17 år ...

... og Linnea 16 og et halvt!

I dag har Angelika bursdag! Og, haha, Linnea har "halv-bursdag", siden Angelika er presist et halvt år eldre enn Linnea. (Linnea har bursdag 28. juli) Så i dag ble Angelika vekket med gaver og sang! Koselig.


Gavene Angelika fikk på sengen! Legg merke til; Grafisk kalkulator! Denne hadde hun virkelig ønska seg.


Blogwork at school. Det liker lærerne, skal vi si deg! (Eller ikke?)


I dag så vi sola! På bildet ser dere Øvrebyen, skolen vår.


Angelika skulle sjonglere med tre epler. Man er ikke riktig 17 år føre man klarer det skjønner du. Og som dere ser... Angelika er ikke 17, sånn egentlig! Neida :- )

GRATULERER MED DAGEN, ANGELIKA!  ♥ 

postet kl.15:22, 28.jan.2010
we lives in the ghetto

With a pair of Blue Suede Shoes!

Yes, vi har fått Elvis-feber! Og i morgen skal vi fremføre et skuespill for klassen, der Angelika skal synge og danse som Elvis! Klassen burde glede seg..

postet kl.19:35, 27.jan.2010
bussvent (the movie)

Haha. Ja, for hva skal man ta seg til, da man har 20 minutter til overs mellom skoleslutt og bussen hjem?


postet kl.13:46, 27.jan.2010
pompido

Vår fransklærer vil besøke oss på gamlehjemmet, når vi kommer dit! Hun tror at vi kommer på samme gamlehjem. Hun er en veldig spesiell lærer og sikkert litt gal, men hun kan fransk. Og vi liker henne, i alle fall litt :- ) Vi driver å jobber med et stykke som handler om kultur (la culture), og det er ett veldig kaldt klasserom vi er i. Det er kaldt. BAH
Men nå skal vi gå til bussen. 

postet kl.12:03, 27.jan.2010
teoretisk matematikk

Vi har teoretisk matte og dette liker vi! Akkurat nå har vi om trigonometri, sånn sinus og cosinus greier. Det går ganske greit, men det er ikke den enkleste matten. Men vi prøver så godt vi kan og vi har en fantastisk flink lærer. Han er veldig snill og han kan liksom det han driver med. 
unicefvann - 11 kr på Meny (1 kr til Unicef)


Banker inn kunnskapen!
Har dere prøvd å ringe med en kalkulator? Det er noe som en matte time ikke er foruten! 

postet kl.09:02, 27.jan.2010
liten og stor flue

Nå har vi akkurat hatt lyrikkfremføring i norsken. Det gikk jo ganske greit da! Vi hadde om hvert vårt dikt, Linnea - Fluen av André Bjerke og Angelika - Liten og Stor av Einar Pedersen. Vi er pro på å snakke om dikt! postet kl.22:04, 26.jan.2010
Angelika er happy!

Jeg har endelig fått tilbake mobilen min fra reparasjon. Jeg "mista" den i gulvet så den delte seg i to! Men nå er den tilbake og i tipp topp stand! De har bytte masse deler: tastaturet, skjermen, hengslene osv. I mellomtiden har jeg hatt en Simens AX72, men nå er jeg tilbake hos min Sony Ericsson W595. Reparasjonen kosta 700 kroner så det var ikke så ille. Og uten på skjermen var den en liten, søt lapp der det sto: Det er godt å være hjemme igjen. Jeg har savnet deg! Sony Ericsson W595


Simens AX72


Dette er var jeg kaller hverdagsgleder!

postet kl.13:44, 26.jan.2010
Linnea tar ansvar

Linnea har fått ansvaret for dramagruppa i klassen og det er Angelika sin skyld!postet kl.13:09, 26.jan.2010
gårsdagens luftige lunch

Mat blandet med glatte veier er ikke en bra kombinasjon.. 


Det var glatt ute, eller hva Linnea?Linnea: Juice, sjokolade og baconsnacks som hun delte med June
Angelika: Frosne erter og sjokolade 


Missfornøyde menneske!


Nam nam, erter! <3postet kl.09:28, 26.jan.2010
get loose!


En sen lørdagskveld for en stund siden, Linnea var trøtt og Angelika var overtrøtt. 


postet kl.20:13, 25.jan.2010
lekser er funfun.. ehh, nei?

Vi har kjedelige engelsk-lekser til i morgen.. Bare se:

Men.. Får vel se å gjøre leksene, i stede for å blogge om dem!

postet kl.18:49, 25.jan.2010
sist gang på breida


Denne helga var vi på Brandval på en liten "sammenkomst", men det ble ikke tatt noen bilder.. Så da legger vi ut noen bilder fra sist gang:
Angelika har en tendens til å gjøre Linnea flau! 

postet kl.12:21, 25.jan.2010
mat må'n ha


En ting som vi trenger hver dag er mat, om du tror det eller ei! Angelika spiser brød, nøtter og epler, linnea tar det piano med Go' Morgen yoghurt (i alle fall en yoghurt av noe slag). Og dette er deilig!


Angelika blir trøtt av å spise, men Linnea blir i fyr og flamme!


postet kl.12:05, 25.jan.2010
Linnea's ville tendenserNår Linnea må slå fra seg, går det utover June.. 

postet kl.10:06, 25.jan.2010
da var det gjort

Nå har yoghurten stått i et varmeskap over helga og nå har vi tatt den ut og forsøket hadde gått bra. Ti fingre i taket! Det smakte det det skulle liksom, men butikkyoghurt er bedre!
Det er nasty med yoghurt..
KONSENTRASJON!


Janders er best!


Hodeløse forskere.

postet kl.09:23, 25.jan.2010
hf - forkortelse for huffLinnea og Angelika + to pc'er med webcam = bonkers


postet kl.10:09, 22.jan.2010
007 - fordi vi er james bond

Angelika sier jeg skal skrive.
- Nei.
- Neivel.
- Eplefrø!

Uansett, i går var vi i Sverige og hadde rimetime på ERF (Norra Mon). Angelika hadde ikke vært der på et halvt år, så det var koselig å ha henne med dit igjen. Yeah.

Bilder fra igår:

Oss og D-Day : )


Linnea's pappa er proff fotograf, ja..

postet kl.11:49, 21.jan.2010
lakenproblemer?


Her sliter Linnea med å ta av lakenet på sengen sin...

postet kl.11:36, 21.jan.2010
vi har lagd yoghurt

Vi begynte sent på skolen i dag, tok bussen fra Magnor som går fem over ni til skolen. Vi hadde naturfag i første time og da skulle vi ha en forsøk som innebar at vi skulle lage yoghurt! Vi elsker naturfag og yoghurt ♥ Vi hadde også favoritt læreren vår, Janders (Jon Anders). Så da må det jo bli ekstremt bra, eller hva? Vi lagde en kopp med yoghurt med jordbærsmak og en som var naturell. Og selvfølgelig måtte det prøvesmakes, så Angelika tok til seg motet hun hadde i baklomma og tok en liten sup. Vi var ferdig etter tjue minutter så da var det bare å sette seg i kantina og take it easy! Etterpå skal vi riste på rumpene våre i gymmen, vi skal ha en blanding av folkedans, pardans og alle-i-ring-dans! Dette er nok et av høydepunktene i dag. 
+ Klokken 20.00 den 21.01.2010 skal Angelika og Linnea ri på Norra Mon. De ser nok frem til dette! Men det alle lurer på er vel: Hvordan klarer man å lage yoghurt, ha gym og ri på en og samme dag?! Det skal de si dere er veldig, veldig lett.. 


Vi fant bildet her.

postet kl.21:52, 20.jan.2010
life with Linnea and Angelika

Å leve er jo helt okei det, men vi drar'n helt ut! Vi holder aldri tilbake, vi gir alt på en gang. Så vi trenger alltid litt å spise; sjokolade! Det passer til alle anledninger og vi anbefaler alle å prøve det på det sterkeste.Det har skjedd masse den siste tiden, vi har vært høy og lavt, ved siden av og bortenfor haugen. 
Viva la Vida ♥

postet kl.20:05, 18.jan.2010
tilfell! på gata

Dette innlegget ble skrevet i mattetimen, derfor bruker Angelika matematiske uttrykk (sinus, cosinus). Og tittelen har vi ikke peiling på hvorfor ble slik. Det eneste vi kan si sikkert, er at Angelika er litt gal.

Angelikas fortelling til bildet:
  Det var en gang en liten gjeng mennesker som var ute å gikk. Det skjedde altså mye når tiden gikk, og de ante en masse fare. Så begynte det å regne matte, både sinus, cosinus og små-mus. Det var sakers [sakersjhh] synes dem. Noen fikk sjokk, ande fikk brokk. De gikk videre gjennom Englands ville gater. De fikk se alt hva en mann hadde sett hvis han hadde tatt en visitt til verdens navle, York. 
  Denne såkalte "læreren" som var med tok alle med storm og brast. Han farte gjennom gjengen uten å tvile, heller ingen hvile. Ettersom tiden gikk, og alle fikk, kom de til et punkt der de måtte se på en kirke (bildets bakgrunn).Den seriøse forklaringen: Klassebilde tatt i York, utenfor York Minster. Klassen er 10A, vår klasse på ungdomsskolen. VI SAVNER 10A! Og England, da : )

postet kl.21:01, 13.jan.2010
mimring = love

Nå har jeg nettopp skrevet sammendrag av to naturfagkapitler, for vi har prøve i morgen. Argh, har skrivekrampe i høyrehånden, det ble nemlig 10 og en halv sider med liten skrift... Men jeg har jo hatt god tid, da. Var visst syk i dag også, fysj. Så i morgen blir det visst mattepugging (jippi!). 

Men over til det som overskriften sier.. Nå sitter jeg og leser gamle blogginnlegg på Angelikas blogg som hun skrev på ungdomskolen. Og der finner jeg mye gøy. Skal slenge mer noen bilder til dere her, haha!


Angelikas roterom, haha ♥ Det er vel ikke fult så ille nå da.


Okei, jeg kan fortelle dere det at votter og pc er en dårlig kombinasjon.
Men det var kaldt, okei? (a)

Gleder meg til å møte Angelika og June igjen i morgen. For i morgen MÅ jeg på skolen, jeg vil ikke utsette naturfagprøven nå som jeg allerede har lest. postet kl.14:43, 12.jan.2010
et innlegg ifra sofaen

Som Angelika allerede har sagt, så er jeg syk i dag.. Det liker vi ikke! For det første så er jo det å være syk kjedelig i seg selv, men i tillegg så får jeg jo ikke møtt Angelika og June i dag : ( Men heldigvis fant jeg frem til Rachel Ray Show på FEM! 
Håper jeg er frisk i morgen! Ikke nok med at jeg får sett Angelika da, men jeg MÅ nesten i timen for å ikke henge 1000 sider etter i matematikken.. Haha! 

Et gammelt bilde jeg fant... ♥

postet kl.09:23, 12.jan.2010
i dag var Linnea sykLinnea er syk i dag. Dette liker jeg ikke spesielt godt.
Savner bestevennen min! ♥
Jeg er utrolig glad i deg, søta :')

postet kl.09:54, 11.jan.2010
panic! at the table

Nå skal vi to startet en blogg. Vi har tenkt til å bruke den til å legge ut bilder og filmer fra det vi gjør i hverdagen.. Og vi skal vel skrive litt her også, heh. Som smakebit på hverdagen vår slenger vi med en film med en gang:

denne bloggen er skrevet av Angelika og Linnea
   <<
 •  om oss

 • kontakt oss

 • kategorier

 • arkiv
hits