postet kl.09:36, 15.sep.2010
dogs vs. cats (oss vs. the world)

Cats vs DogsVar ikke dette omtrent veldig kult? :):)


postet kl.11:28, 08.jun.2010
dance it the doggy way


postet kl.18:09, 10.mai.2010
haha, hva skal man si?!

Har du ikke noe bedre å gjøre, kan du jammen sjekke ut denne filmen her. Herregud, så original.. HAHA :)

postet kl.20:33, 05.mai.2010
alle sier det virker, men vi har beviset!

Det er jo så utrolig mange blogger som har startet med bloggtrafik nå. Og vi er jo selvfølgelig en av dem. Men det er egentlig veldig lenge siden vi begynte med denne trafikk-greia. Uansett, forrige uke ble siden midlertidig stengt! Vi irriteret oss noe kraftig over det.. Men så, plutselig, var den der igjen! Og da vi skulle inn på siden, møtte dette oss:


Haha, her har vi altså beviset da; vil du hva fler besøk, bruk bloggtrafik - IT WORKS! ;)

Veldig morsomt. Vet du ikke hva bloggtrafik er? Gå inn HER  da vel, så finner du det ut :- )

postet kl.09:56, 23.mar.2010
noe så søtt!


postet kl.13:39, 01.mar.2010
dagens morsomheter

"Din mage er utløpt. Leveren er utløpt, og magesekken er midlertidig låst. Vennligst benytt "den andre enden"-funksjonen for å åpne magesekken igjen." 

"Angelika: Hvis du bøyer deg ned og tar av deg buksa, og trusa, kan jeg måle diameteren av rumpehullet ditt med en linjal! Linnea: Jeg har ingen interesse av å finne den.. Det er one size, jo!"

"Angelika: Det ser ut som det er mensen på arket joo! Linnea: Kødder du? Angelika: NEI! Ehh, jeg mener, jo!"

"Angelika: Hvis jeg hadde vært en frosk, ville du ha likt meg like godt som nå da? Linnea: Eh, jeg veit ikke. Kommer vel an på hvordan du hadde sett ut. Og hadde du vært en frosk hadde vi aldri blitt kjent. Angelika: Hvordan vet du det?! Du er så overfladisk!"

"Angelika: Jag skottar snö! Linnea: En skotte i snøen? Kaldt under kilten? Angelika: JA! Jeg leter etter sekkepipen min i snøen."

postet kl.08:30, 05.feb.2010
antisosial!

Vår gamle klassekamerat fra ungdomskolen oppdaterte statusen sin på face.. Og Angelika svarte! Haha, bare se:

:-D

postet kl.15:40, 02.feb.2010
det er spesielt kledde lærere her

..og ikke ta på meg!

Vi venter på pappa'n til Angelika på Sentrum videregående skole i Kongsvinger. Vi sitter midt i denne skolen da Linnea visker til Angelika: "Se, det er spesielt kledde lærere her". Angelika titter opp og sier HØYT "Det er spesielt kledde lærere her!" Hun trodde at Linnea hadde sagt "Si at det er spesielt kledde lærere her"... Haha, og akkurat da Angelika sa dette kom det masse lærere forbi! Perfekt! Vi fikk oss i alle fall en latter.

Litt senere dreiv Angelika og dro i øreproppene til Linnea's iPod. Linnea ble litt oppgitt og ville at Angelika skulle gi seg... Men da begynte Angelika å dra i BUKSA til Linnea... Og da sa Linnea "IKKE TA PÅ MEG!!" Og Angelika begynte å le.. Surprise?! Hah.

NÅ skal vi smugle oss inn på personalrommet her og finne noe å spise. Legg merke til; smugle oss inn! Vi er litt onde i dag. Mohahahaa :D

postet kl.12:21, 19.jan.2010
crazy music with a crazy man


denne bloggen er skrevet av Angelika og Linnea
   <<
 •  om oss

 • kontakt oss

 • kategorier

 • arkiv
hits